Ulrich Gorm Albrechtsen

Byrådskandidat Herning Kommune

Hvad ønsker jeg at bidrage med

19. juni 2017

Det, jeg som person vil bringe ind i arbejdet er positivitet, drive, overblik, vilje til at gøre en forskel, Hernings DNA, kreativitet, kant og holdninger.

Det, jeg som erhvervsaktiv vil bringe ind i arbejdet, er at medvirke til fortsat at sikre erhvervslivet gode muligheder for vækst. Herning kommune skal være markant og synlig.Med blandt andet Messecenter Herning som vores meget stærke og synlige flagskib, skal vi sikre kontinuerlig udvikling. Det vil jeg gerne medvirke til.

Det, jeg som Herningenser ønsker at bringe ind i arbejdet, er at medvirke til at skabe de bedste forhold og muligheder for borgerne - til at leve og færdes i byens rum. Her spiller vore kultur og fritidstilbud en stor rolle. Kultur giver Herning Kommune puls, liv og indhold og bidrager til, at området er et fantastisk sted for alle at bo, arbejde og leve. Det vil jeg gerne være med til at arbejde for.

Det – jeg som idrætsaktiv kompetenceperson ønsker at bringe ind i arbejdet, er at Idrætten sikres optimale forhold. Herning Kommune er ganske unik, med 4 store fyrtårne indenfor elitesport - fodbold, ishockey, håndbold for m/k.Men ingen elite uden bredde. Jeg vil gerne arbejde for en bred og sund foreningsidræt, som danner grundlag for eliteidrætten. Med mit arbejde i DGI som ballast, har jeg også et fokus på de muligheder der ligger i at optimere det idrætsrelaterede samarbejde mellem for eksempel frivillige og foreninger, erhvervsliv, skoler og uddannelses institutioner.